Wat zijn wimperextensions?

Met wimperextensions kunt u de natuurlijke wimperharen verlengen en verdikken om daarmee een mooiere oogopslag te creëren. De wimperextensions worden door middel van de one by one techniek geplaatst.

Hoe worden wimperextensions bevestigd?

Wimperextensions worden bevestigd door middel van een speciale bonder die op de wimpers worden geplakt. De wimperextensions worden nooit op de huid of op de wimperrand geplaatst. De wimperextensions kunnen alleen worden geplaatst door een wimperstyliste en niet door uzelf.

Hoe worden wimperextensions verwijderd?

Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de bonder oplost. Wimperextensions kunnen op geen enkele andere manier verwijderd worden. Dit kan ook alleen worden gedaan door een wimperstyliste.

Hoelang blijven de wimperextensions zitten?

Wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van de eigen cyclus van de wimpers en de verzorging. De groeicyclus van natuurlijke wimpers is ongeveer 3 weken.

Hoe moet ik wimperextensions verzorgen?

Gebruik om de paar dagen een goede coating om de extensions te beschermen tegen: vuil, olie en stof. Coatings zorgen ervoor dat de extensions beter blijven hechten, doordat ze de wimperlijm beschermen.
Zorg er tot slot voor dat uw extensions niet in aanraking komen met olie-producten. Mascara’s, eyeliners en dergelijke op basis van olie zijn funest voor wimperextensions omdat deze de lijm aantasten.

Zijn wimperextensions slecht voor de natuurlijke wimperharen?

Wimperextensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Dit hangt wel af van een aantal factoren:

  • De wimperextensions dienen gezet te worden door een ervaren wimperstyliste met de juiste benodigdheden;
  • De wimperextensions dienen nooit zelf geplaatst of verwijderd te worden;
  • De klant dient de aftercare instructie van de wimperstyliste op te volgen.

Waar zijn wimperextensions van gemaakt?

De wimperextensions van Lash eXtend zijn gemaakt van synthetische materialen met een hoogwaardige kwaliteit, ook wel faux mink genoemd. Wat speciaal is aan deze wimperextensions is dat ze zijn afgewerkt met een zijde (silk) coating. De wimperextensions hebben een mooie krul, zijdezacht en niet van echte wimperharen te onderscheiden. De wimperextensions zijn te verkrijgen in diverse krulsoorten, diktes en lengtes.

Prijzen wimperextensions:

Nieuwe set 65.00

Verlengen en verwijderen:

Na 1 – 2 weken 25.00

Na 3 weken 32.50

Na 4 weken 42.50

Na 5 weken 65.00