Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. In november 2016 is het Australische merk komen overwaaien naar Nederland en België.

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

Voordelen:

• Zeer korte applicatie techniek – gemiddelde inwerktijd van 10 min en maximaal 17 min
• Voor perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen rod, voor betere en natuurlijke resultaten.
• Resultaat van gemiddeld 6 weken!
• Een comfortabele en zeer betaalbare behandeling.
• Laat natuurlijke wimpers langer lijken.
• Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers.
• Formaldehyde-vrij.
• Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem!
• Geschikt voor lange en korte wimpers.
• Hygiënisch en elke behandeling verse ingrediënten!
• GÉÉN gebruik van schildjes, pads of klemmetjes!
• Erg comfortabel, zeker niet pijnlijk!!
• Niet getest op dieren!

INFORMATIE:

Hoe lang kan ik genieten van een Elleebana wimperlift?
Gemiddeld blijft het resultaat 6 weken. Dit is afhankelijk van je groeicyclus. Heb je een langzame groeicyclus dan kan het resultaat bijvoorbeeld wel 8 weken zichtbaar zijn.

Is een Elleebana wimperlift schadelijk voor mijn wimpers?
Het antwoord is nee. Alle Elleebana stylisten zijn gecertificeerd en hebben een cursus gevolgd. De behandeling wordt alleen uitgevoerd door getrainde professionals die weten wat ze doen. Daarnaast is er Lanoline toegevoegd aan de producten die zorgen voor gevoede en gezonde wimpers.

Voor wie is de Elleebana wimperlift?
Voor iedereen die graag mooie gelifte wimpers wilt!
Mannen en vrouwen met korte en langere wimpers of steile wimpers. Geweldig alternatief wanneer je geen extensions wilt of kan dragen.

Mijn wimpers zijn beschadigd door overmatig gebruik van een wimperkruller of wimperextensions. Kan ik een wimperlift behandeling ondergaan?
Een Elleebana wimperlift kan alleen wanneer je gezonde wimpers hebt. Ons advies is om eerst een wimperserum te gebruiken om je wimpers weer gezond te krijgen. Kies voor een serum met verzorgende bestanddelen om je wimpers te herstellen. Vervolgens kan je een wimperlift behandeling ondergaan.

Na hoeveel weken mag ik een nieuwe wimperlift?
Gemiddeld houden we 6 weken aan afhankelijk van je groeicyclus. Is de lift na 5 weken er uitgegroeid dan kan je een nieuwe wimperlift laten doen.

Ik kan niet tegen wimperextensions . Kan ik wel een wimperlift behandeling krijgen?
Dat is zeer zeker mogelijk! Het sluit niet uit dat er eventueel een ander bestandsdeel is waar je gevoelig voor zou kunnen zijn.

Mag ik gelijk na de behandeling make-up dragen?
Wij adviseren om de eerste 24 uur geen mascara te dragen.

Kan ik gelijk na de behandeling sporten of douchen?
Nee, de eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven. Zo adviseren we ook geen gebruik te maken van de zonnebank of naar de sauna (48 uur) te gaan.

Kan ik mijn ogen reinigen met elk soort make-up reiniger?
Na 48 uur kan je elke reiniger gebruiken. Wij adviseren wel een non-oil remover.

Kan ik mijn wimpers ook verven met een wimperlift?
Het is mogelijk om gelijk na de behandeling de wimpers te laten verven door de stylist. Dit geeft de lift een extra boost voor een nog mooier resultaat!

Wat kost een Elleebana wimperlift behandeling?
45 euro inclusief verven.

Ik gebruik castorolie of een wimperserum of wonderolie voor mijn wimpers. Kan dit in combinatie met de wimperlift?
Ja dat is mogelijk. Zeker het gebruik van een wimperserum kan het resultaat verlengen en geniet je langer van de lift.
Wij adviseren 2 dagen voor de behandeling te stoppen en 2 dagen na de behandeling je product weer te gebruiken.

Ik heb zeer steile wimpers en ik kan daarom geen Wimperextensions laten zetten.
Een zeer goede oplossing is om eerst de wimperlift te laten zetten en vervolgens kan je extensions nemen. Ideale oplossing!

Ik ben zwanger. Is een wimperlift mogelijk?
De producten zijn niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de wimperlift i.v.m. hormonen minder goed pakt. Mocht er een reactie zijn dan is het niet mogelijk om medicatie hiervoor de slikken.

Ik heb hooikoorts. Is een wimperlift behandeling verstandig?
De wimpers dienen de eerste 24 uur droog te blijven en is het niet bevorderlijk om in de ogen te wrijven. Overleg met de stylist in welke mate je hooikoorts hebt en of het invloed kan hebben op het resultaat.

Op dit moment krijg ik chemotherapie en/of bestraling. Graag zou ik een wimperlift behandeling willen kan dat?
Ons advies is om dit te overleggen met de behandelt arts. Eventuele informatie die nodig is voor de arts om te adviseren kan nagevraagd worden bij de Elleebana stylist.

Ik heb een irritatie na de wimperlift behandeling. Wat nu?
Het kan zo zijn dat er een bestandsdeel in de producten zit waar je niet tegen kan net zoals bijvoorbeeld sommige mensen niet tegen het verven van de wenkbrauwen kunnen. Geen paniek! Haal bij de drogist of apotheek anti-histaminetabletjes. Een koude vochtige doek helpt tegen de jeuk. Na een aantal dagen zal het verdwijnen. Het is mogelijk om een patchtest voorafgaande aan je behandeling te doen. Hiermee kunnen we grotendeels uitsluiten of je mogelijk allergisch bent. Een reactie komt voor bij een zeer kleine groep mensen.